Onze werkwijze

Open dialoog en begeleiding op maat, als rode draad

Onze werkwijze

Open dialoog en begeleiding op maat, als rode draad

Uw huis, appartement of opbrengsteigendom verkopen of verhuren is een belangrijke, en meestal emotionele, stap in uw leven. Met professionele en persoonlijke begeleiding wordt dit ook een stap waar u met plezier op terugblikt.

De rode draad in onze werking is een open dialoog, begeleiding op maat en een succesvolle aanpak.

1. Kennismaking

Een kennismaking is van essentieel belang: het is altijd leuk om op een team te kunnen vertrouwen waar u zich goed bij voelt. Ofwel komen wij tot bij u, ofwel nodigen wij u uit in ons kantoor met een lekkere kop koffie om uw verkoop- of verhuurplannen te bespreken.

2. Waardebepaling

Een schatting gebeurt op basis van verschillende schattingsmethoden, met een grondig plaatsbezoek en een vergelijkende marktstudie. Ons verslag biedt u alle inzichten in de verschillende facetten die de waarde van uw huis bepalen. Nadien nodigen we u graag opnieuw uit om dit samen door te nemen en het verdere verloop te bespreken.

3. Voorbereiding & publicatie

Met foto’s die doen dromen en een advertentietekst die uw pand in de verf zet, verkopen of verhuren we uw pand in een mum van tijd. Wij vragen alle vereiste documenten op die nodig zijn. De promotie gebeurt zowel aan het pand zelf door een opvallend en professioneel bord, in de etalage van ons kantoor, op onze website, tal van andere platformen en via onze sociale  mediakanalen.

4. Rondleidingen

Wij begeleiden de geïnteresseerde personen steeds tijdens een bezoek aan het pand waarbij wij alle belangrijke informatie in de verf zetten en eventuele vragen op een correcte manier beantwoorden. Elk bezoek wordt telefonisch en/of via mail opgevolgd.

5. Bod & overeenkomst

Eens een geïnteresseerde kandidaat-koper een bod uitbrengt op uw pand, spreken we af om dit bod met u te doorlopen. Zo blijven we in dialoog met zowel u als de kandidaat-koper tot we een overeenkomst hebben die beide partijen tevredenstelt. Onder toezicht van uw notaris naar keuze stellen we de overeenkomst op en nodigen we beide partijen op kantoor uit.

6. Navolging

Uiteraard blijven wij ook graag na het tekenen van het compromis in contact! Ook bij ondertekening van akte, zijn we met plezier aanwezig indien u dit wenst. Heeft u daarna nog vragen of had u ons graag nog eens gesproken? Onze deur staat steeds open!

Klaar voor een verkennend gesprek?

Wij verwelkomen u met open armen om naar uw vragen of wensen te luisteren, advies op maat te geven of gewoon even te babbelen.

Tot snel!