HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK!
Prachtige nieuwbouw in het centrum van Hoeilaart met een strategische ligging op wandelafstand van diverse voorzieningen zoals het openbaar vervoer, drank -en eetgelegenheden, plaatselijke supermarkt en de belangrijkste verbindingswegen richting Brussel. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie. Het appartement biedt een uitstekend wooncomfort en is voorzien van kwalitatieve afwerking en moderne voorzieningen, omvat een ruime lichtrijke leefruimte met eetplaats en een volledig ingerichte open keuken met berging. Bovendien geniet u een naadloze toegang tot het zuid-gericht terras over de volledige breedte van het appartement. Verder beschikt u over 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.
Het gehele appartement beschikt tevens over vloerverwarming aangedreven door een geothermische warmtepomp. Dit zorgt voor een aangename, consistente en efficiënte ruimteverwarming. 
De maandelijkse huurprijs bedraagt €1200 inclusief overdekte autostaanplaats en privatieve berging, mogelijkheid tot gebruik gemeenschappelijke fietsenstalling. Individueel verbruik van nutsvoorzieningen. De gemeenschappelijke maandelijkse lasten bedragen ongeveer €100. Beschikbaar vanaf 1 juni 2023.
Dit nieuwbouw appartement is de ideale woonst voor iedereen die opzoek is naar een comfortabele en goed gelegen woning. Een aanrader! 016 22 82 22  II  info@homies.be


Bebouwing

 1. Type:

  Gesloten

 2. Algemene staat:

 3. Bouwjaar:

  2023

 4. Renovatiejaar:

 5. Perceelopp:

  100 m2

 6. Woonopp:

  100 m2

 7. EPC:

  0 kWh/m2

Comfort

 1. Slaapkamers:

  2

 2. Badkamers:

  1

 3. Toilet:

  1

 4. Zolder:

  Nee

 5. Kelder:

  Ja

 6. Keuken:

  1

 7. Verwarming:

  Niet opgegeven

 8. Elektriciteit:

  Gekeurd

 9. Beglazing:

  Dubbele

 10. Terras:

  Ja

 11. Tuin:

  Nee

 12. Garage:

  Nee

 13. Parkeerplaats:

  1

 14. Lift:

  Ja

 15. Open haard:

  Nee

Financiele Info

 1. Niet-geïndexeerd KI:

  € 0

Ruimtelijke Ordening

 1. Stedenbouwkundige vergunning:

  Nee

 2. Stedenbouwkundige bestemming:

  Woongebied

 3. Dagvaarding uitgebracht:

  Niet opgegeven

 4. Voorkooprecht:

  Nee

 5. Verkavelingsvergunning:

  Nee

Plan uw bezoek

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag